Helaas nemen wij geen nieuwe klanten meer aan.

Huisregels

Laat de hond goed uit voor u naar de afspraak komt. De behandeling kan een aantal uren duren waardoor het erg ongemakkelijk is voor de hond als hij/zij de behoefte op moet houden.

Heeft uw hond vlooien? Laat het me vooraf weten zodat ik de benodigde maatregelen kan nemen. De hond wordt gewassen met speciale shampoo, dit brengt extra kosten met zich mee.

Een hond die erg in de klit zit wordt kort geschoren. Dit kort scheren is een erg tijdrovende en vervelende behandeling voor zowel de hond als voor mij. Doordat ik onder de klitten door moet scheren is de kans op raak scheren een stuk groter. Het uitborstelen van een vervilte vacht is erg pijnlijk en wordt dus ook niet gedaan. Hier zullen dan ook extra kosten voor gerekend worden

Wanneer de hond ziek blijkt te zijn kan ik deze niet behandelen. Dit voor het welzijn van de hond, omdat ze tijdens het grootste deel van de behandeling moeten staan. Merkt u thuis dat de hond ziek is, schroom niet maar laat het even weten.

Houd tijdens het maken van een afspraak voor een teef rekening met de loopsheid. Plan het liefst voor of na de loopsheid.

Bent u verhinderd of gaat u de afspraak niet halen? Laat het me zo snel mogelijk weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Tijdens het brengen en halen van de hond moet deze ten alle tijden zijn aangelijnd.

Betaling kan zowel contant als via de bank.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing

32_Algemene_voorwaarden_A4