Helaas nemen wij geen nieuwe klanten meer aan.

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor de hond. Hiermee houden we rekening in de planning. Honden die wat meer rust tussendoor nodig hebben krijgen dit. Tussen de behandeling door mogen ze altijd even op de grond om wat te drinken en even te ontspannen. Hierdoor kan de behandeling wel wat langer duren, maar een ontspannen hond werkt voor ons ook fijner.

Als de behandeling lang duurt, laten we de hond eventueel ook even plassen. Dit doen we echter alleen als ze niet makkelijk uit de halsband of het tuig kunnen schieten.

We werken in principe zonder eigenaar erbij. De reden hiervoor is dat de honden rustiger zijn wanneer er geen eigenaar is. Vreemde ogen dwingen blijkt vaak echt te werken.

Heeft u 2 honden thuis? Dan zijn ze tegelijkertijd welkom. Hierdoor kunnen ze elkaar gezelschap houden en hoeven ze elkaar thuis niet te missen. Terwijl de een op tafel staat kan de ander lekker liggen of wat snuffelen.

Onze eigen honden zijn NOOIT aanwezig in de salon wanneer daar andere honden zijn.

In de salon kunt u niet alleen terecht voor een volledige trimbeurt. Ook voor vragen, puppyinfo of hulp bij medicinale wassingen kunt u ons bellen.