Helaas nemen wij geen nieuwe klanten meer aan.

Behandelingen

Elk ras heeft een eigen kenmerkende vacht. Dit betekent niet alleen dat ze er allemaal uniek uitzien, maar ook dat niet elke behandeling voor ieder ras geschikt is. In overleg met u bespreken we samen welke behandeling we voor uw geliefde viervoeter het beste kunnen kiezen. Tijdens een volledige trimbehandeling worden ook de nagels geknipt en wordt de hond gewassen. Alle rassen en alle vachtsoorten zijn welkom in de salon.

  • Beauty behandeling: Niet alleen voor volledige trimbehandelingen maar ook voor een goede wasbeurt kunt u bellen. Uw hond wordt dan gewassen en gedroogd zodat hij weer schoon en fris mee naar huis kan.
  • Medische wassing: Soms komt het voor dat uw hond op advies van de dierenarts een aantal keer gewassen moet worden met medicinale shampoo. Dit kan een grote belasting zijn en erg onhandig om thuis te doen. Dit wil ik u daarom ook uit handen nemen. Neem de shampoo met bijsluiter mee naar de salon.
  • Puppytrim: Tijdens deze behandeling kan de pup wennen aan de geluiden en geuren van een trimsalon. Deze behandeling duurt maximaal een uurtje en u mag erbij blijven om de nodige vragen te stellen over de vachtverzorging. De pup kan tijdens dit uur op eigen tempo wennen aan een aantal handelingen van een trimbehandeling en wordt dus niet helemaal getrimd.