Helaas nemen wij geen nieuwe klanten meer aan.

Verzorgingsproducten

Advies en gebruik

Tropiclean shampoo’s, conditioners en anti-klit spray zijn te koop in de salon. We helpen u graag met de keuze voor shampoo en leggen uit hoe deze het beste kunnen worden gebruikt.

Als een van de enige verkooppunten in Europa zijn we ook erg trots dat we de antivlo- en teekbanden verkopen. De actieve bestanddelen van deze banden zijn 100% natuurlijk. Voor katten bevatten deze banden een speciale techniek waardoor ze breken bij een gewicht van ca 2kg. Dus ook de buitenkatten kunnen ze met een gerust hart om krijgen.

Voor de tandverzorging hebben we ook Tropiclean Fresh Breath producten. Deze foam of gels zorgen voor vermindering van tandplak zonder poetsen. Ook zorgen ze voor een frisse geur uit de bek van onze geliefde viervoeters.

Een goede borstel, kam of klittenkam is voor elke vachtsoort anders. Hier geven we graag uitleg over. Hoe goed u ook uw best doet, met verkeerd materiaal heb je altijd alsnog klitten. Het merk Tools-2-groom heeft een breed scala aan vachtverzorgingsproducten. Deze zijn uiteraard te verkrijgen in de salon.